Thu. Sep 28th, 2023

  Hisense Malaysia berbesar hati untuk mengumumkan keluaran siri TV serba baharu yang dilengkapi dengan teknologi ULED termaju Hisense, Hisense U7H, selepas kemunculan pertama Siri TV 4K UHD A6100H premium Hisense. Siri ini didatangkan dalam dua saiz, 55-inci dan 65-inci, dengan harga masing-masing antara RM3,999 hingga RM4,999.

  “Kami berbangga memperkenalkan satu lagi siri TV yang direka untuk memberikan kualiti tontonan yang unggul dengan pelbagai ciri penambah visual. Rakyat Malaysia boleh yakin bahawa siri ini akan dilengkapi dengan ciri-ciri untuk memberikan kemudahan dan keselesaan sepenuhnya sambil menonton perlawanan sukan kegemaran anda,” Encik Derek Jin Pengarah Urusan Hisense Malaysia.

  Di sebalik penampilannya dan apa sahaja ciri pintar yang ada padanya, kualiti gambar TV adalah agak penting. Disebabkan oleh penggunaan teknologi Quantum Dot dan penggabungan nanopartikel ke dalam panel TV, yang menaikkan panel LED ke tahap maksimum, Hisense ULED TV siri U7H menghasilkan grafik yang menakjubkan. Apabila terdedah kepada cahaya, warna yang dilihat tidak berkurangan sebaliknya bertukar bercahaya.

  Peredupan Tempatan Tatasusunan Penuh disepadukan ke dalam siri Hisense ULED TV U7H untuk mengelakkan gangguan pelbagai zon paparan semasa teknologi menganalisis gambar video dan meredupkan tempat yang diperlukan dengan betul, memastikan kawalan cahaya dan kontras yang tepat untuk pengalaman tontonan yang dipertingkatkan.

  Untuk tontonan yang dipertingkatkan, siri Hisense ULED TV U7H menggunakan 120Hz Ultra Motion, yang menggabungkan teknologi MEMC dan Teknologi Pengurangan Bunyi 3D. Fungsi ini mengurangkan ketinggalan input dan meningkatkan kestabilan visual, menghasilkan kejelasan yang luar biasa walaupun dalam imej yang bergerak pantas, menjadikannya ideal untuk merakam urutan aksi dan acara sukan.

  Selain itu, untuk memberikan pengalaman terbaik, Hisense ULED TV siri U7H menampilkan HDR10+ yang melaraskan visual mengikut keadaan pencahayaan kawasan sekitar. Apabila pencahayaan bilik berubah, HDR10+ melengkapkan penderia yang menyesuaikan kecerahan dan kontras visual secara automatik untuk tontonan yang jelas.

  Melampaui Pendengaran Biasa

  Lebih daripada kualiti visualnya yang luar biasa, siri Hisense ULED TV U7H menampilkan Dolby Atmos yang membawa kualiti bunyi kepada kejelasan dan kedalaman yang tiada tandingannya. Dolby Atmos membolehkan pelbagai bunyi dan diletakkan tepat dalam ruang tiga dimensi di atas dan di sekeliling. Ini mencipta pengalaman sinematik dengan bunyi yang mengasyikkan dan seperti hidup apabila melihat kandungan.

  Ciri Pintar

  Game Mode Pro dengan mod kependaman rendah AUTO (ALLM), CONTINUAL VRR dan HDMI 2.1 ialah satu lagi ciri siri Hisense ULED TV U7H. Ia mengurangkan ketinggalan input, kegelisahan dan koyakan untuk meningkatkan peluang kemenangan sambil mengekalkan kelebihan dalam permainan. Siri Hisense ULED TV U7H akan bertukar serta-merta kepada mod permainan apabila disambungkan ke peranti permainan untuk keupayaan permainan maksimum dan sedikit gangguan semasa bermain.

  Alat Kawalan Jauh Pertuturan yang anggun dengan mikrofon dan butang Bluetooth yang memaut ke TV turut disertakan dengan siri ULED TV U7H Hisense, menjadikannya mudah dan pantas untuk menggunakan pengecaman suara untuk mencari kandungan. Kandungan boleh dicari dengan cepat dan mudah menggunakan alat kawalan jauh suara satu sentuhan.

  Pelanggan sentiasa boleh menyemak https://www.hisense.com.my/dealers-locations/ untuk maklumat tentang tempat membeli produk yang disebutkan di atas. Lawati Hisense Malaysia dan ikuti @HisenseMalaysia di Facebook, YouTube dan media sosial lain untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua tawaran premium syarikat.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *