Mon. Dec 11th, 2023

  Sebagai salah satu syarikat TV paling terkenal di dunia, Toshiba TV sentiasa menawarkan pelanggan pilihan TV dengan visual sinematik yang luar biasa dan ciri bunyi kesetiaan tinggi yang menawarkan pengalaman menonton TV realiti terbaik. Dengan pilihan TV pintar mereka, yang merangkumi kedua-dua Siri TV Toshiba Ultra HD 4K (Z770, M550L, dan C350L) dan siri sedia HD Penuh atau HD, mereka merancang untuk meningkatkan pengalaman hiburan rakyat Malaysia tahun ini (V31 dan V35). Untuk memenuhi keperluan rakyat Malaysia, setiap siri yang disebutkan di atas menawarkan rangkaian OS Pintar, termasuk Android TV, VIDAA TV dan Google TV, untuk model individu.

  “Kualiti hidup terus bertambah baik, dan persaingan dalam industri penerbitan TV menjadi lebih sengit sejak beberapa tahun ini. Sebagai jenama TV terkemuka global, kami sentiasa berbangga dengan “TV Reka Bentuk di Jepun” kami yang menyediakan pengalaman hiburan terbaik kepada pengguna di seluruh dunia, dan kami tahu betapa pentingnya penalaan pada TV. Oleh itu, semua TV Toshiba dilengkapi dengan Enjin REGZA ikonik kami, yang ditala sepenuhnya di makmal kami di Jepun untuk menghasilkan semula realiti dan warna terang secara semula jadi mengikut cara yang dimaksudkan oleh pencipta. Kami akan terus meningkatkan diri kami dengan lebih banyak inovasi dan teknologi, dan tidak akan berhenti mencari cara untuk menghasilkan TV berkualiti terbaik yang memberikan pengguna pengalaman hiburan yang sangat realistik dan mengasyikkan, yang sejajar dengan mesej utama kami – Be Real, Be Brilliant, kata Tatsuhiro Nishioka, Pengurus Jenama Toshiba TV Global.

  ModelSaiz Skrin (inci)RRP (RM)
  Toshiba TV Z77065”7,699
  Toshiba TV M550L50”, 55”, and 65”2,599, 3,199, dan 4,399
  Toshiba TV C350L43”, 50”, 55”, 65” and 75”1,799, 2,399, 2,699, 3,799 dan 6,499
  Toshiba TV V3132” and 43”999 dan 1,499
  Toshiba TV V3532” and 43”1,399 dan 1,999

  Pengalaman Menonton Mengasyikkan

  Pemproses teras yang dikenali dipanggil REGZA Engine 4K Pro telah dicipta untuk TV Toshiba; REGZA ialah akronim untuk “Ekspresi Sebenar Dijamin oleh Seni Bina Menakjubkan.” Setiap TV Toshiba Ultra HD 4K Julat Pertengahan dan Tinggi akan memasang REGZA Engine 4K Pro, memberikan pelanggan di seluruh dunia akses kepada imej dan audio yang melampaui impian mereka. Dengan keupayaan AI 4K Upscaling dan Picture Optimizer eksklusif pada pemproses ini, Toshiba TV Z770 menawarkan pengguna pengalaman menonton seperti teater. Walaupun teknologi Pengoptimum Gambar AI, yang ditawarkan secara eksklusif oleh Toshiba TV Z770, menyediakan pengoptimuman masa nyata AI pada kualiti gambar, teknologi AI 4K Upscaling secara automatik menghasilkan semula tekstur terperinci dan kandungan tontonan yang lebih tinggi kepada hampir kepada resolusi 4K.

  Selain Enjin REGZA, Toshiba TV juga menggunakan Teknologi Warna Kuantum Dot, teknologi gerbang TV, dalam Toshiba TV Z770 premium mereka dan baru-baru ini mengeluarkan siri Toshiba TV M550L untuk menghasilkan warna tulen dan benar. Dengan penggunaan teknologi unik ini, setiap adegan dibuat lebih jelas dan cantik dengan menyediakan lebih daripada satu bilion ton warna yang berbeza. Menurut Toshiba TV, penalaan halus adalah rahsia untuk mempersembahkan adegan yang ideal. Hasilnya, kedua-dua model boleh menyediakan pelanggan dengan pemandangan yang menakjubkan dalam warna sebenar terima kasih kepada teknologi pemulihan asal Toshiba TV dan pemetaan warna yang ditentukur dengan teliti.

  Kualiti Bunyi Sinematik Terbaik

  Sistem bunyi yang disertakan dengan 4K pintar dan TV pintar Toshiba TV adalah sangat baik. REGZA Power Audio, sistem audio terkenal yang dimiliki oleh Toshiba TV, menghasilkan bunyi akustik yang tebal dan kaya untuk memberikan pengalaman yang mengasyikkan kepada pengguna. Ia membolehkan pengguna mendengar bunyi yang datang terus dari skrin dan mempersembahkan suara manusia dengan meyakinkan terima kasih kepada teknologi canggih dan penalaan teliti oleh profesional audio. Toshiba TV Z770 ialah satu-satunya model dengan REGZA Power Audio Pro+ ini, Quad Passive BAZOOKA Bass Woofer, dan Front Firing Speaker, menghasilkan bunyi bes yang menyayat hati dan realiti yang menggugah jiwa. Toshiba TV M550L, model ikonik Ulang Tahun ke-70, menampilkan REGZA Power Audio Pro dan BAZOOKA Bass Woofer. Toshiba TV M550L dan Z770 menampilkan kombo berkuasa siri Bass Woofer premium kerana jumlah kuasa output pembesar suara ialah 48W dan 80W, masing-masing.

  OS TV Pintar ialah satu lagi elemen yang pengguna akan fikirkan apabila membeli TV sebagai tambahan kepada ciri visual-audio. Selaras dengan aliran pasaran, Toshiba TV juga menyediakan pelbagai OS TV Pintar, seperti Android TV, Google TV dan VIDAA TV, untuk memenuhi pilihan semua orang dan memudahkan pelanggan mengakses kandungan pilihan mereka, walaupun dari telefon mereka ke TV. Terdapat berita baik untuk pengguna Apple di luar sistem OS Pintar yang dinyatakan di atas. Bagi pelanggan Apple, M550L dan C350L yang dikeluarkan baru-baru ini termasuk Apple AirPlay dan Apple HomeKit, membolehkan mereka menstrim filem, permainan, muzik dan gambar daripada peranti Apple ke skrin besar tanpa sebarang halangan. Pengguna boleh mengawal TV dengan mudah menggunakan teknologi Apple HomeKit.

  Piala Dunia FIFA Qatar 2022™

  Dengan kerjasama Piala Dunia FIFA Qatar 2022™, Toshiba TV dengan sukacitanya mengumumkan bahawa mereka akan menjadi televisyen rasmi acara itu tahun ini. Mereka juga telah memulakan promosi bernama Goal Goal TV Sales dan Lucky Draw yang akan berlangsung mulai hari ini hingga 31 Oktober. Melalui Tawaran MEGA Piala Dunia FIFA Qatar 2022TM, rakyat Malaysia boleh menjimatkan sehingga RM2,500 untuk Toshiba TV M550L yang dilancarkan baru-baru ini. “) atau C350L (75”), dan mereka yang membeli Siri TV Ultra HD 4K juga layak mendapat hadiah istimewa dan kupon Touch N Go (TNG) bernilai sehingga RM70.

  Selain itu, pelanggan yang mengambil bahagian dalam cabutan bertuah akan berpeluang memenangi beberapa hadiah, termasuk lapan tiket ke Piala Dunia FIFA Qatar 2022TM sebagai hadiah utama, baucar RM500 TNG untuk tempat kedua, dan baucar TNG RM200. untuk tempat ketiga. Pelanggan mesti membeli TV pada harga RM1,999 atau lebih, mengisi maklumat yang diperlukan, dan memuat naik bukti pembelian dalam talian di https://www.toshibatv-my.com/tvgoalpromo untuk layak untuk cabutan bertuah. Toshiba TV Z770, siri M550L dan siri C350L ialah model TV yang layak untuk kemungkinan ini.

  Lawati laman web rasmi Toshiba TV Malaysia di https://www.my.toshiba-visual.com/ atau halaman Facebook rasmi mereka untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai barisan televisyen 2022 mereka. Selain itu, ikuti mereka di akaun Instagram @toshibatvmalaysia, dan akaun YouTube dan TikTok rasmi mereka untuk mendapatkan maklumat produk terkini.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *