Mon. Dec 11th, 2023

  Rakan-rakan Sarah, Laila, Suraya, dan Atikah sedang mencari kebahagiaan dalam kehidupan mereka yang sukar. Namun, keinginan untuk membalas dendam semakin kuat sehingga ia mengatasi dirinya sendiri. Bolehkah mereka melepasi keengganan mereka dan mencapai kebahagiaan yang mereka inginkan? Saksikan drama terbaru Suri Hati, yang akan mengambil alih slot masa Samarinda bermula 12 Oktober ini jam 10 malam. pada hari Isnin hingga Khamis, secara langsung dalam HD di www.tonton.com.my.

  Drama bersiri 20 episod iaitu Suri Hati adalah terbitan Million Pictures Sdn Bhd, arahan oleh Azhar Khalid yang juga dikenali sebagai Apache dan nukilan skrip oleh Amaz Mizilan. Drama yang penuh konflik ini menggandingkan pelakon-pelakon terkemuka tanah air seperti Puteri Sarah Liyana, Nadia Brian, Adriana Adnan, Melanie Tan, Fahrin Ahmad, Shakilla Khoriri dan ramai lagi.

  Sarah (Puteri Sarah Liyana) mengalami masalah rumah tangga sehingga bercerai dengan suaminya yang panas baran. Setelah bercerai, Sarah membuka sebuah cafe dan mula berkenalan dengan seorang duda bernama Hakim, namun pertelingkahan berlaku apabila orang terdekat mula membantah hubungan mereka.

  Laila (Nadia Brian) seorang wanita yang berkerjaya mengalami masalah tekanan emosi disebabkan trauma yang dialaminya pada usia yang sangat muda. Keadaan tersebut membuat hidup Laila penuh dendam dan tidak suka melihat kebahagiaan orang lain termasuk rakan-rakannya.

  Suraya (Adriana Adnan) seorang suri rumah impikan kehidupan yang bahagia selepas berkahwin bersama seorang duda anak satu. Namun kehidupannya diuji apabila anak tirinya, Marissa tidak dapat menerima beliau selaku ibu tiri dan suaminya Marzuki (Fahrin Ahmad)  mula curang dengan kekasih lamanya.

  Atikah (Melanie Tan) seorang wanita yang ceria dan ingin mencari cinta. Bagi Atikah, kebahagiaan terletak dalam cinta sejati. Namun, kisah cinta Atikah tidak menentu dimana beliau mengalami situasi bercinta, bertunang dan melangkah masuk ke alam perkahwinan dengan individu yang berlainan. Ini membuatkan rakan-rakannya keliru dengan sikap Atikah.

  Mampukah mereka menggapai kebahagiaan yang dicari? Mungkinkah persahabatan mereka selamat daripada diracuni oleh sifat cemburu? Jangan ketinggalan untuk menonton drama Suri Hati yang penuh emosi dan menyayat hati ini melalui slot Samarinda setiap Isnin hingga Khamis, pukul 10.00 malam di TV3 dan strim secara langsung melalui www.tonton.com.my.

  Untuk mendapatkan info terkini tentang drama kegemaran anda, layari laman sosial Facebook, Twitter, Youtube dan Instagram iaitu @TV3Malaysia, dan Instagram rasmi Drama Sangat iaitu @dramasangat.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *