Fri. Sep 29th, 2023

  This image has an empty alt attribute; its file name is rsz_1img20221222213444-225x300.jpg

  LOKO ialah kuartet pemuzik rock indie alternatif dari Shah Alam yang bersatu pada tahun 2013 dengan impian dan minat bersama untuk muzik. LEPLOKO (gitar utama), Iman (gitar bass), Hisyam (drum), dan Acap membentuk kumpulan LOKO (penyanyi dan gitar rentaki).

  Lagu keluaran terbaru LOKO berjudul “Sarjan Faris” telah mempunyai dengaran perdana dalam bentuk fizikal. Lagu terbaru ini bertemakan kegembiraan bertujuan menyebarkan nilai kebersamaan.

  Dolby Atmos menaikkan nilai tambah LOKO dan menawarkan pengalaman mendengar yang unik. Lagu ini mengisahkan tentang sekumpulan remaja yang mengadakan pesta liar dan diakhiri dengan kehadiran pihak polis menegur mereka bahawa ini hanyalah syurga di dunia dan bersifat sementara.

  Sebuah Kerjasama yang dijalinkan bersama pengeluar jenama pakaian tempatan “ABSTRAX” telah mencipta sebuah pendekatan baharu bagi LOKO. Perbincangan antara LOKO dan ABSTRAX Berjaya menghasilkan sebuah reka bentuk yang menggabungkan pelbagai gaya dalam sebuah produk. Dengan Kerjasama ini, ia akan menentukan kualiti dan hala tuju produk LOKO.

  Kerjasama ini membuktikan bahawa syairkat tempatan terbuka melakukan perubahan serta kombinasi fesyen dan muzik ini sesuatu yang tidak dapat dipersoalkan. LOKO mengharapkan Kerjasama yang terjalin dapat meningkatkan tarag produk dan akhirnya memberi kepuasan kepada para peminat.

  This image has an empty alt attribute; its file name is rsz_1img20221222213434-225x300.jpg

   

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *