BANTUAN ALDILFITRI DI CHOWKIT

Kerjasama dan sokongan yang diberikan oleh MAIWP merupakan satu keberuntungan bagi Pertubuhan Jalinan Mawaddah Wa Rahmah. Kehadiran petugas yang terhad dalam program ini mungkin disebabkan oleh faktor-faktor tertentu, tetapi tetap merupakan langkah yang positif untuk memastikan program dapat berjalan dengan lancar dan teratur.

Program sumbangan bakul makanan yang diadakan oleh Pertubuhan Jalinan Mawaddah Wa Rahmah adalah suatu inisiatif yang sangat baik untuk membantu golongan gelandangan di sekitar Chow Kit semasa Hari Raya Aidilfitri. Dengan adanya sumbangan bakul makanan ini, mereka dapat meringankan beban hidup dan merasai kegembiraan serta kelezatan hidangan raya seperti rendang.

Pertubuhan Jalinan Mawaddah Wa Rahmah juga berterima kasih kepada MAIWP kerana memberikan peluang kepada mereka untuk bekerjasama dalam menyantuni rakan jalanan, terutamanya di bulan Syawal. Program ini tidak hanya memberi manfaat kepada golongan gelandangan, tetapi juga membantu golongan asnaf yang menjadi sasaran utama Pertubuhan Jalinan Mawaddah Wa Rahmah.

Adalah baik untuk mengetahui bahawa aktiviti menyantuni rakan jalanan ini akan diteruskan di bulan-bulan lain. Ini menunjukkan komitmen Pertubuhan Jalinan Mawaddah Wa Rahmah dan Rakan Jalanan Chow Kit dalam membantu golongan yang memerlukan, terutamanya golongan rakan jalanan dan asnaf.

Semoga usaha-usaha seperti ini terus diberkati dan dapat memberikan manfaat yang besar kepada golongan yang memerlukan.

About admin

Check Also

Experience Ultimate Performance and Savings: iQOO Z7 Series at Discounted Rates During Mega 6.6 Sales!

Calling all iQOO fans! The much anticipated 6.6 sales are just around the horizon, so …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.