Mon. Apr 15th, 2024

Inginkan produk yang berkualiti dengan tawaran harga paling hebat? Jangan ketinggalan untuk mengikuti siaran langsung WOW Dah Gaji! pada 24 Januari 2024 (Rabu), 9.00 malam dan strim di Tonton atau aplikasi Tonton yang boleh dimuat turun dari Google Play atau App Store.

Rangkaian beli-belah serba inovatif, WOWSHOP terus menawarkan tawaran yang hebat dan menarik menerusi episod terbaharu WOW Dah Gaji!. Dihoskan oleh Fizi Ali, Chef Fikree dan Nadia Hasnan sebagai hos bersama, episod ke-4 dimeriahkan lagi dengan finalis AJL 38 iaitu Marsha Milan dan Shiha Zikir, Luqman Podolski dan Bunga sebagai penyanyi jemputan serta Jiggy Masin untuk persembahan sketsa.

Produk-produk menarik yang dipaparkan menerusi episod ke-4 ini ialah LE NONA French Lily Tableware Set, Thomson XBido dan Gintell G-Feetie Foot Massager. Selain harga promosi hebat sehingga 76% diskaun, WOW Dah Gaji! juga menawarkan barangan percuma dengan setiap pembelian anda sepanjang siaran langsung tersebut!

Jika anda belum mendaftar sebagai pengguna WOWSHOP, ini saat yang tepat! Daftarkan diri anda sekarang untuk memastikan pengalaman membeli-belah yang lebih hebat pada 24 Januari 2024.

Jangan ketinggalan untuk menonton WOW Dah Gaji! yang akan disiarkan pada 24 Januari 2024 (Rabu), pukul 9.00 malam di TV3 atau strim di Tonton atau aplikasi Tonton yang boleh dimuat turun dari Google Play atau App Store. Pelanggan juga boleh membuat pembelian melalui panggilan, TikTok Live atau melayari laman sesawang iaitu www.wowshop.com.my

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *