Sun. Apr 14th, 2024

Dengan vokal yang mantap dari Zamani sebagai penyanyi utama dan barisan pemuzik berbakat sebagai pelengkap, muzik dan lagu Kumpulan SLAM secara konsisten menarik perhatian peminat. Kumpulan ini meraikan ulang tahun ke-30 penubuhannya dan masih mempunyai semua ahli asalnya dari penubuhan kumpulan itu hingga kini.

Nurkasih, Gerimis Mengundang, Kembali Terjalin, Kembali Merindu, Tak mungkin Berpaling, Rindiani serta puluhan lagu hits malar segar yang telah di hasilkan oleh kumpulan SLAM.

Kehebatan Kumpulan SLAM yang ditunjangi oleh Shah, Eddie, Lili, Man dan Zamani memberi Satu aura yang sangat kuat sehingga setiap kali kemunculan mereka pasti di nantikan serta mendapat sambutan hangat dari peminat.

Konsert SLAM Nurkasih akan di adakan pada 6hb Ogos 2023 di Zepp Kuala Lumpur bermula jam 8.30 malam akan membawakan 18 hingga 20 lagu lagu hits Kumpulan SLAM yang pasti akan menggamit memori serta akan meninggalkan kenangan terindah kepada semua penonton yang hadir.

Konsert yang di beri judul NurKasih, yang merupakan salah satu jodol lagu hits Kumpulan SLAM, ia juga membawa maksud KASIH dan SAYANG SLAM kepada peminat yang di ibarat kan seperti sentiasa memberikan CAHAYA (NUR) kepada Kumpulan SLAM selama ini.Konsert ini juga antara hadiah istimewa SLAM kepada peminat yang tidak pernah jemu menyokong mereka selama ini.

Konsert ini dibawakan oleh AV Group & WMD Event selaku penganjur utama serta Belbis sebagai rakan produksi bersama Mewah Event Management (MEM) sebagai rakan strategik konsert ini.

Pembeli tiket Konsert SLAM Nurkasih berpeluang memenangi sebuah gitar sebagai hadiah nombor tiket bertuah bagi pembeli tiket dan di buak untuk semua ketogari tiket. Sebanyak Empat (4) buah gitar berupa dua (2) buah gitar eletrik dan dua (2) buah gitar akustik untuk di menangi yang di taja khas oleh PBH MUSIC SDN BHD

SINAR FM yang bertindak sebagai Radio Rasmi Konsert SLAM NurKasih juga akan mengadakan kuiz kepada pendengar bertuah yang akan memenagi tiket ke konsert ini nanti.

Royale Chulan Hotel KL telah bermurah hati menaja venue bagi sidang media ini dan akan menawarkan pakej penginapan istimewa kepada pembeli tiket Konsert

Siam Nurkasin yang menginap di Royale Chulan Hotel KL untuk menonton konsert ni nanti.

Bagi mendapatkan tiket tiket Konsert SLAM NurKasih ini peminat boleh melayari laman web httes://ilassotickets.com/event/konsert-slam-nurkasih/ atau menghubungi llasso Tickets di talian 03-21706333

Tiket tiket berharga :

RM198 Ketogari Festival ( berdiri — bagi mendapat lebih mood menonton konsert ) RM 298 Ketogari 2 (duduk – bagi penonton yang memilih menonton lebih selesa)

RM 458 Ketogari VIP (duduk – akan di hadiahkan satu goodies bag cenderamata istimewa Konsert SLAM NurKasih setiap seorang serta sesi ‘meet and greet’ bersama Kumpulan SLAM )

RM 5000 Kategori Royal Box ( 8 pax setiap box – akan di sediakan jamuan

moktail sebelum konsert , goodie bag istimewa serta sesi ‘meet and greet’ bersama Kumpulan SLAM )

Antara yang menarik beberapa Royal Box & VIP telah banyak terjual serta kategori lain juga mendapat sambutan hangat. Para peminat SLAM di sarankan untuk

membeli tiket awal bagi mengelakkan sebarang masalah luar jangka ketika melakukan pembelian di saat saat akhir.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *