Sat. May 25th, 2024

Kumpulan rock ikonik Search akan membuat persembahan di Konsert Search Rock On 40 pada 4 Disember ini di Panggung Sari, Istana Budaya (IB).

Mengumumkan persembahan mereka selepas majlis menandatangani kontrak ringkas yang diadakan di pejabat Menara Network petang tadi, Amy of Search berkata mereka bangga menjadi sebahagian daripada siri konsert Rock On 40 yang bersejarah dan sentiasa mahu kembali ke tempat berprestij itu kerana Search adalah yang tertinggi. aksi terkumpul untuk membuat persembahan di sana dalam dekad yang lalu. “Adalah satu keistimewaan untuk mempersembahkan Istana Budaya dan membuat persembahan kepada peminat kami”, kata Dato Amy.

Penganjur Menara Network Sdn.Bhd., Datuk Ab Razif Asmuni berkata Rock on 40 2022, adalah sambutan untuk merakamkan perjalanan dan perkembangan muzik rock Malaysia sejak empat dekad lalu. “Persembahan mega ini menandakan permulaan siri konsert rock kami yang akan diteruskan ke tahun depan dengan jelajah ke seluruh negara termasuk Sabah, Sarawak dan Singapura. Disebabkan sambutan hebat daripada peminat, kami memilih untuk melanjutkan siri ini hingga 4 Disember dengan kumpulan legenda Search.

Kategori tiket termasuk RM168, RM288, RM388, RM488 dan VVIP BOX pada harga RM2,500 untuk pengalaman bertemu dan menyambut.

Dato Razif juga membayangkan bahawa persembahan tiga malam di Istana Budaya, Kuala Lumpur akan membawa penonton kembali ke zaman kegemilangan muzik rock Malaysia dan dapat melihat rocker superstar itu mengeluarkan lagu-lagu hits yang jarang mereka lakukan di konsert Rock On 40: Search.

Anda boleh melayari laman web kami di menaranetwork.com untuk membeli tiket anda.

Untuk butiran lanjut mengenai konsert dan pembelian tiket, sila hubungi Talian Menara Network Hotline di bawah:

+6019-9729288

 

+6019-8879288

 

+6019-4519288

 

Atau pergi ke halaman IG, Facebook dan Tiktok mereka.

#RockOn40 #RockOn40Legends #Ella #Awie #Musmay #ManKidal #6December #searchamy #amysearch #istanabudaya2022 #IstanaBudaya #Legends #LuRockLuDatang

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *