Fri. May 24th, 2024

Amyra Rosli menyerlah sebagai duta Safi Youth Gold yang baharu bermula tahun ini berkat kecantikannya yang anggun dan daya tarikan yang menarik.

Jelas sekali, tanggungjawabnya sebagai isteri dan ibu kepada dua orang anak tidak terjejas oleh tuntutan harian kerjayanya sebagai pelakon, pengacara dan model. Pada hakikatnya, keanggunan dan daya tarikannya memberi inspirasi kepada ramai wanita untuk mengekalkan daya tarikan mereka dalam situasi seharian.

Pengurus Kanan Produk Safi, Kazlina Mohd Kassim, memuji individu jelita ini memiliki daya tarikan yang memikat dengan sikapnya yang sentiasa bersederhana walaupun terkenal.

“Beliau menyerlahkan penampilan Muslimah yang serba moden, bergaya serta berkeyakinan untuk mengejar impian dalam apa jua bidang kerjaya yang diceburi tanpa mengetepikan tanggungjawabnya sebagai isteri dan ibu,” jelasnya.

Menurut Kazlina, Amyra dan Safi Youth Gold terbukti sebagai pasukan yang boleh dipercayai, terbukti dengan personaliti jelita ini memperoleh Anugerah Personaliti Paling Dipercayai pada sambutan Ulang Tahun ke-24 Anugerah Anugerah Jenama Dipercayai) 2022. Dalam pada itu, Safi telah dipilih sebagai pemenang Pingat Emas Produk Penjagaan Kulit Wanita Paling Dipercayai 2022 oleh pelanggan di seluruh negara.

Amyra mengekalkan kulit muka agar sentiasa nampak anjal, bebas garis topeng muka dan jeragat, apatah lagi dalam keadaan sekarang yang memerlukan penggunaan berjimat cermat berjam-jam. Kesibukan kerja harian juga bukan alasan buat Amyra.

Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir, dan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum adalah tiga pilihan serum yang kini tersedia untuk membantu wanita dalam menangani pelbagai masalah kulit yang berkaitan dengan penuaan.

Menariknya, pelanggan boleh memilih serum terbaik bergantung pada keperluan kulit unik mereka untuk mempamerkan keberkesanannya. Anda boleh menggunakan serum berganda yang mengandungi glutathione, 98 peratus emas tulen, dan vitamin C dengan melapiskan serum pada wajah anda.

Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion sesuai untuk kulit yang telah mengalami kedutan dalam dan kehilangan keanjalannya. Serum ini membantu dalam meningkatkan pengeluaran kolagen untuk menjadikan kulit kelihatan lebih anjal manakala ia juga mudah digunakan iaitu hanya sapuan ke seluruh muka.

Mereka yang mempunyai kulit kusam dan berjeragat boleh menggunakan Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir. Berdasarkan penemuan ujian klinikal, ia menghilangkan jeragat sebanyak 87 peratus dan mencerahkan kulit untuk keserian yang lebih sihat. Tulang pipi dan dahi, yang membentuk bahagian atas muka, adalah kawasan penggunaan utama untuk elixir ini.

Wanita yang bergelut dengan dagu berlapis dan kulit kuyu harus menggunakan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum. Dalam masa seawal 15 minit, penggunaan serum ini boleh meminimumkan dagu berlapis sebanyak 50%. (berdasarkan keputusan ujian klinikal).

Selain itu, serum ini membantu dalam pengurangan kedutan leher dan menegangkan kulit agar kelihatan lebih tegang dan awet muda. Penyerahan serum ini adalah pada bahagian bawah muka iaitu pipi, garis rahang, bawah dagu dan leher.

Barisan produk serum paling sesuai untuk wanita berumur 29 tahun ke atas, yang inginkan penyelesaian penjagaan kulit yang mudah digunakan untuk menangani masalah kulit yang berkaitan dengan penuaan seperti kulit kusam, kering dan kehilangan keanjalan.

Safi Youth Gold Lifting Serum Emulsion 20ml berharga RM42.30, Safi Youth Gold Lifting 24K Golden Elixir 29g ialah RM52.90, dan Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum 30ml boleh didapati dengan harga RM62.55. Barisan produk Safi Youth Gold ditawarkan di beberapa lokasi runcit di seluruh negara serta dalam talian di kedai rasmi Wipro Unza di Shopee dan Lazada.

Ia boleh dibeli dengan harga serendah RM10.50 dan sebanyak RM62.55. Lawati Lazada di https://bit.ly/3IeG0nT atau Shopee di https://bit.ly/3R51IyX. https://bit.ly/2O6zcwT, Watsons , serta Guardian di bit.ly/3OCP2Ob.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *