KARNIVAL VIKIDS MENAMPILKAN AKTIVITI MENARIK BERSEMPENA CUTI SEKOLAH

Pusat Beli Belah Alamanda kini kembali dengan Karnival VIKids yang  dinantikan oleh para pengunjung bermula dari 23 Februari sehingga 10 Mac 2024. Seiring dengan  kehadiran cuti sekolah, kempen yang bakal berlangsung selama 17 hari ini menjanjikan pengalaman  imersif buat ahli VIKids dan keluarga mereka.

Ruang “Centre Court” diselaputi dengan suasana karnival yang meriah yang mana atmosfera karnival  tersebut dihiasi dengan khemah berwarna putih dan merah yang akan menjadi sebagai tumpuan kepada pelbagai permainanan karnival yang menyeronokkan, permainan arked dan juga aktiviti kraf serta seni bina. Kemeriahan lebih berganda dengan persembahan karnival menarik yang akan  berlangsung pada hujung minggu.

Daya tarikan karnival tidak hanya tertumpu dengan kepelbagaian aktiviti, malahan ahli VIKids  berpeluang untuk merebut ganjaran yang menarik melalui “Shoppers Rewards Programme”.  Sebarang pembelian yang berjumlah RM300 dan ke atas yang dilakukan di mana-mana kedai terpilih  bakal menerima selimut kanak-kanak esklusif ‘We Bare Bear’ tajaan Miniso.

Untuk mengambil bahagian di karnival, ahli VIKids berpeluang menebus sekeping karnival pas harian  secara percuma bagi menyertai pelbagai aktiviti, permainan dan hadiah yang percuma. Kereta kuda  putar, permainan karnival yang menyeronokkan, gula-gula kapas dan aktiviti melukis muka  menawarkan pengalamn yang menarik buat si cilik.

Kanak-kanak yang bukan ahli VIKids berpeluang untuk mendaftar sebagai ahli dengan pembelian  yang bernilai sekurang-kurangnya RM50 di dalam satu resit.

Setelah menyelesaikan aktiviti kraf seperti membuat Kincir Angin Berwarna, Membina & Mewarna  Pesawat Kayu dan juga aktiviti mewarna, ahli VIKids juga berpeluang untuk memenangi hadiah  menarik seperti botol air tajaan Miniso melalui Roda Hadiah.

Pada hujung minggu, karnival ini akan menampilkan persembahan menakjubkan seperti seni reka  bentuk belon yang akan dibuat oleh badut selain dari persembahan ‘juggler’ yang menarik, dan  pertunjukan ahli silap mata yang memukau.

Francis Tan, selaku Ketua Pegawai Eksekutif Suria KLCC Sdn Bhd mengulas, “Karnival VIKids direka  khas untuk memberikan keseronokan yang selari dengan elemen pendidikan kepada kanak-kanak  semasa musim cuti sekolah selain daripada mencipta memori yang berkekalan untuk seisi keluarga.  Kempen VIKids ini dilihat amat istimewa dalam usaha pendekatan dengan kanak-kanak dan ianya

adalah bukti komitmen Kumpulan Suria KLCC dalam memberikan nilai dan kegembiraan kepada  pelanggan setia kami”.

PUSAT BELI-BELAH MESRA MALL MEMBAWAKAN KARNIVAL VIKIDS YANG UNIK

Pusat Beli-Belah Mesra Mall di Kemaman menganjurkan Karnival VIKids mereka bermula dari 18  hingga 22 Februari 2024, menawarkan pengalaman yang unik dan menyeronokkan dengan  kerjasama Zoo Hobi Peliharaan Eksotik.

Sepanjang tempoh kempen yang akan berlangsung selama 5 hari, “Sports Lobby” yang dimeriahkan  dengan suasana karnival yang girang dan berwarna-warni, akan menjadi sebuah taman haiwan  peliharaan di mana para keluarga berpeluang untuk berinteraksi dengan haiwan melalui sesi  memberi makan, dan pertunjukan haiwan yang menarik.

Bermula dari 20 sehingga 22 Februari, ahli VIKids berpeluang untuk menyerlahkan kreativiti mereka  melalui bengkel kraftangan, bengkel cetak cap jari, bengkel membuat pasu bunga menggunakan  kapas dan juga bengkel kraftangan membuat katak menggunakan kertas.

Bagi pengalaman yang lebih menarik, pembeli yang membelanjakan RM50 atau lebih dalam satu  resit di mana-mana kedai terpilih boleh menebus set seni atau alat tulis bagi menawarkan pengalaman cuti sekolah yang lebih kreatif.

Pada 22 Februari, pertandingan mewarna untuk kanak-kanak di bawah umur 12 tahun telah  berlangsung, dan pertandingan tersebut terbahagi kepada dua kategori (4-8 tahun dan 9-12 tahun).  Peserta yang mempamerkan bakat seni mereka untuk berpeluang memenangi hamper eksklusif.

Untuk info lanjut, layari:

  1. Alamanda – www.alamanda.com.my / www.facebook.com/AlamandaShoppingCentreii. Mesra Mall – www.mesramall.com/ www.facebook.com/MyMesraMall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *