Sun. Apr 14th, 2024

Tuan Haji Mohd Khairuddin Salin, pemilik Kembara Muslim JDT (KUJDT), dan isterinya, Hajjah Mossiah Mahadi, telah meningkatkan perkhidmatan umrah dan haji dengan melancarkan pakej jelajah lima Kota Saudi dan produk penjagaan peribadi Ihram Personal Care Khalisah.

Kisahnya bermula apabila pasangan ini pulang dari umrah bersama agensi lain dan mendapat inspirasi untuk menyediakan perkhidmatan umrah yang lebih tersusun melalui Kembara Umrah JDT (KUJDT).

Menurut Mohd Khairuddin, KUJDT menawarkan kelainan dengan agensi lain dengan menyediakan jaminan kumpulan kecil dan hotel yang dijanjikan tanpa perubahan hotel yang tidak diingini. Selain itu, mereka menawarkan bimbingan umrah sebanyak tiga kali bersama Musyruf.

KUJDT turut melancarkan pakej pelancongan 5 bandar Saudi, yang membolehkan jemaah menunaikan umrah sambil melakukan perjalanan selama sembilan hari tujuh malam. Jemaah haji bukan sahaja boleh menunaikan umrah tetapi juga dibenarkan melawat 5 Bandar Saudi yang terdiri daripada AI Ula, Taif, Mekah, Madinah, dan Jeddah dalam Pakej Lawatan Lima Bandar Saudi.

Ihram Personal Care Khalisah, produk penjagaan diri yang direka khas untuk membantu jemaah Haji dan Umrah menjalankan ibadah mereka dengan lebih baik semasa berada dalam Ihram, Produk in terbuat daripada bahan-bahan berasaskan sunnah tanpa bau dan alkohol, termasuk susu, madu, kambing, dan habatussauda serta mesra wudhu.

Majlis pelancaran di Menara Shaftsbury Putrajaya menandakan usaha KUJDT untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan pelancongan Umrah dan Muslim untuk rakyat Malaysia.

Majlis itu juga merasmikan pejabat KUJDT di Putrajaya, yang terletak di peringkat UG Menara Shaftsbury Putrajaya.

Anda boleh mengunjungi www.kujdt.my untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Jelajah Saudi 5 City dan KUJDT.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *