TONTON EKSKLUSIF SAJI K-DRAMA BAHARU DI JANUARI 2024!

Annyeonghaseyo! Tonton, perkhidmatan penstriman video tempatan pertama dan terbesar di Malaysia membawakan secara eksklusif dua K-drama baharu, Snap and Spark lakonan Woo Yeon, Jeon Geon Hu, Kang Min, Seo Soo Hee, E.JI & Lee Jin Woo dan Our Love Triangle lakonan Gong Chan, Ahn Se Min, Sei, Kim Si Kyung & Jiwon bagi bulan Januari 2024.

Strim sekarang Snap and Spark, drama bersiri remaja yang mengisahkan senario pelajar di  HanKuk High School of Arts yang sentiasa ingin berada di status sosial yang tinggi apabila jumlah penerimaan ‘likes’ di akaun media sosial Moon Ye-Ji menjadi ukuran populariti mereka. Ikuti perjalanan mereka dalam fasa remaja yang mengalami pelbagai emosi. Mereka juga mempunyai keinginan untuk berjaya dan mendambakan cinta di usia yang sedang mengenali dunia orang dewasa.

Bermula 30 Januari, strim Our Love Triangle pada waktu yang sama dengan siaran dari Korea, dan dibintangi oleh idol K-Pop kesayangan anda iaitu Gong Chan dari B1A4, Sei dari Weki Meki dan Jiwon dari cignature. Mengisahkan tentang Hae Lin, seorang pelajar universiti yang berhadapan dengan kemelut cinta yang rumit. Hae Lin mula menyukai Woo Jin selepas bergandingan dengannya dalam persembahan teater di majlis sambutan pelajar baharu. Pada masa yang sama, Eun Hwan yang merupakan crush Hae Lin ketika zaman persekolahan telah kembali ke universiti. Eun Hwan kembali menyambung pelajaran di universiti selepas tamat khidmat tentera selama dua tahun. Eun Hwan ingin menjalin semula hubungan cinta dengan Hae Lin tetapi hati Hae Lin juga terpaut dengan Woo Jin. Adakah Cupid akan membantu mereka untuk menyelesaikan cinta tiga segi ini?

Selain K-drama Eksklusif di Tonton, pengguna boleh menikmati himpunan drama Korea popular dan program hiburan dari tvN sepanjang bulan Januari ini! Antaranya My Happy Ending lakonan Jang Na-Ra, Son Ho-Jun, So E-Hyun, Lee Ki-Taek, Yumi’s Cells  Kim Go-Eun dan Ahn Bo-Hyun dan EXchange 3, program realiti dimana 4 bekas pasangan kekasih dalam usaha mencari pasangan hidup baharu atau memperbaiki hubungan lalu mereka. Strim secara langsung melalui saluran tvN di Tonton dan ‘catch up’ episod yang terlepas di aplikasi atau laman web Tonton. *Klik sini untuk mendapatkan sinopsis.

Muat turun aplikasi Tonton melalui Google Play atau App Store, atau layari www.tonton.com.my untuk menikmati pengalaman penstriman premium iaitu strim secara HD dimana ia pasti memberikan keseronokan berganda kepada anda! Jom, layan Oppa sampai pagi bersama Tonton!

Ikuti perkembangan terkini Tonton di media sosial menggunakan tanda pagar #Tonton. Untuk mendapatkan info terkini tentang rancangan kegemaran anda, layari laman sosial Facebook, Twitter, Tiktok, dan Instagram Tonton iaitu @tontonmy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *