WOW DAH GAJI: JOM PARTI BERSAMA DAYANG NURFAIZAH, SAIXSE & FLOOR 88 DENGAN TAWARAN HEBAT WOW DAH GAJI!

Rangkaian beli-belah serba inovatif, WOWSHOP terus menawarkan tawaran yang hebat dan menarik menerusi episod terbaharu WOW Dah Gaji! yang akan bersiaran di TV3 pada 20 Disember 2023, 9.00 malam dan strim melalui Tonton di aplikasi Tonton yang boleh dimuat turun dari Google Play atau App Store.

Dihoskan oleh Fiza Frizzy dan Fizi Ali, Chef Fikri dan Nadia Hasnan sebagai hos bersama, episod terbaharu WOW Dah Gaji turut menampilkan Dayang Nurfaizah, Saixze dan Floor 88 sebagai penyanyi jemputan serta Didie Alias dan Atu Zero untuk persembahan sketsa.

Pelbagai produk dengan tawaran harga menarik WOWSHOP sehingga 76% peratus diskaun bakal menjadi rebutan penonton. Ayuh,membeli-belah sambil berhibur bersama WOW Dah Gaji dengan pelbagai promosi terhebat. Antaranya, FG WALET Premium Bird’s Nest With Extra Collagen, HERO 99 3in1 Sakura Blossom Laundry Capsules Detergent dan EUROPLUS Dual Food Chopper.

Jika anda belum mendaftar sebagai pengguna WOWSHOP, ini saat yang tepat! Daftarkan diri anda sekarang untuk memastikan pengalaman membeli-belah yang lebih hebat pada 20 Disember 2023. Selain itu, kepada penonton yang berbelanja sehingga RM200 ke atas pada 20 Disember 2023 ini, anda juga akan menikmati diskaun segera sebanyak RM50!

Jangan ketinggalan untuk menonton WOW Dah Gaji! yang akan disiarkan pada 20 Disember 2023 (Rabu) ini, pada pukul 9.00 malam di TV3 atau strim melalui Tonton di aplikasi Tonton yang boleh dimuat turun dari Google Play atau App Store. Pelanggan juga boleh membuat pembelian melalui panggilan, TikTok Live atau melayari laman sesawang iaitu www.wowshop.com.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *