Sat. May 25th, 2024

 

Pembukaan Besar Red Box Plus Pavilion Kuala Lumpur, tempat karaoke paling mewah dan termaju setakat ini, telah dirasmikan oleh YBhg. Dato’ Dr Ammar Abd. Ghapar, Pengarah Kanan Lembaga Penggalakan Pelancongan Malaysia (Tourism Malaysia). Label muzik terkenal dan pengaruh serantau, yang hadir untuk memperingati peristiwa penting Red Box sebagai penyokong perniagaan muzik tempatan, menyokong acara yang hebat itu.

Red Box Plus Pavilion Kuala Lumpur mempunyai 32 bilik karaoke dan peralatan karaoke berkuasa AI yang terbaik, serta pelbagai pilihan pilihan masakan tempatan dan asing yang lazat, sistem bunyi yang menakjubkan, konsep reka bentuk yang menarik perhatian, dan pelbagai lagu dalam pelbagai bahasa. Pelawat dari semua peringkat umur dan etnik boleh sentiasa mencari lagu kegemaran mereka, sama ada lagu itu popular di seluruh dunia atau tempatan.

YBhg. Dato’ Dr. Ammar Abd. Ghapar berkata, “Komponen perbelanjaan tertinggi bagi pelancong dalam dan luar negara ialah membeli-belah, F&B dan hiburan. Jadi, saya pasti pembukaan Red Box Pavilion Kuala Lumpur akan menjadi penyumbang yang penting untuk industri pelancongan.”

Untuk menyediakan lokasi yang selamat dan mesra untuk rakyat melarikan diri semasa pandemik, Red Box Plus Pavilion Kuala Lumpur mula beroperasi sekitar setahun yang lalu. Red Box memberi tumpuan untuk menyediakan tarikan yang menakjubkan kepada orang ramai semasa tempoh sukar bagi Malaysia di samping melindungi keselamatan pelanggannya dengan membasmi kuman kemudahan mereka secara rutin dan mematuhi SOP yang ditetapkan kerajaan.

Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Red Box Karaoke Group, En. Karl Khoo berkata, “Red Box Plus Pavilion Kuala Lumpur dibuka sejak Mac 2021, semasa Malaysia di tahap kritikal melawan Covid-19. Ya, kami berjaya lakukan yang mustahil dan kami tabah melalui detik-detik sukar. Semuanya demi menyediakan ruang yang selamat dan selesa untuk orang ramai mencari ketenangan dalam kehidupan seharian mereka.”

Red Box Karaoke secara konsisten membantu industri muzik serantau sejak penubuhannya pada tahun 2000 dengan memastikan lagu-lagu serantau sentiasa dimainkan di tempat mereka. Akibatnya, ramai orang terkenal dan KOL menghadiri acara hebat itu untuk menunjukkan sokongan mereka, termasuk Ribbon Ooi, Bunga, Jeryl Lee, Zynakal, Crystal Ong, dan Azzam Sham, antara lain.

Layari https://www.redbox.com.my/ untuk maklumat lanjut.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *