Single Terbaharu Nadeera Berjudul ‘Udara’

Perjalanan seni Nadeera bermula saat dia meraih gelaran juara dalam sebuah program realiti TV popular. Dari situ, bintang yang bersinar dengan nama Nadeera Zaini mula melakar namanya di dunia hiburan.

Melalui beberapa single, termasuk yang terbaru, “Balik Raya,” yang dilancar bersama Wani Kayrie dan Indah Ruhaila di bawah naungan Rocketfuel Entertainment, Nadeera terus kembali dengan satu lagi karya terbaru yang berjudul “UDARA.” Lagu ini tidak hanya memikat telinga, tetapi juga membawa sentuhan magis dari komposer yang terkenal, Iqie Hugh, Shazeriq Azeman, dan Omar K. Lagu ini juga diterbitkan oleh label terkemuka tanah air, Rocketfuel Entertainment.

“Saya sangat teruja apabila dipilih oleh pihak Rocketfuel Entertainment sebagai pembawa suara runut bunyi bagi drama bersiri berjudul ‘FRAMED’ yang akan ditayangkan tidak lama lagi bermula 3 Mei 2024. Tambahan pula, lagu ini mempunyai auranya yang tersendiri”, ujar Nadeera.

“Jalan cerita bagi single ‘UDARA’ ini pula mengisahkan tentang seseorang yang mencari jawapan ke atas kehilangan insan yang disayangi dan secara tidak langsung terlibat dalam sebuah konspirasi yang merujuk kepada jalan cerita di sebalik drama bersiri ‘FRAMED’.

“Saya berharap agar semua pendengar dapat menerima lagu UDARA ini dengan sebaiknya, dan  semoga lagu dan bait liriknya mendapat tempat di hati para peminat di Malaysia khususnya.”

Lagu ‘UDARA’ boleh dimuat turun di iTunes dan boleh juga dijadikan sebagai nada dering panggilan menerusi ke semua syarikat telekomunikasi tempatan serta boleh didengar dan nikmati pada bila-bila masa melalui aplikasi penstriman atas talian pilihan utama seperti Joox, KKBox, Spotify, Deezer, Apple Music dan juga YouTube Music.

Manakala lirik video ini boleh ditonton secara eksklusif di saluran YouTube Rocketfuel Network bermula 22 April 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *