Bunkface mendedahkan Single Terbaru Mereka “Hilang”

Kumpulan punk rock Malaysia yang legendaris, Bunkface, telah bersedia untuk menggegarkan penonton sekali lagi dengan single terbaru mereka yang berjudul “Hilang”, yang telah dilancarkan pada 9 Februari 2024. Lagu ini bakal dipamerkan di semua platform streaming digital utama.

Setelah kejayaan lagu-lagu hit terdahulu mereka, Bunkface kembali dengan “Hilang”, single  keempat dari album terbaru mereka yang dinan^kan dengan penuh kerinduan, yang  dijadualkan untuk dikeluarkan pada tahun ini. Dengan vokal yang kuat dan instrumen yang dinamik, “Hilang” berjanji untuk menjadi tambahan yang menarik dalam repertoar Bunkface.

Kredit komposisi untuk “Hilang” adalah milik Sam, Youk, Paan, Biak, Epul, dan Ajam, dengan  Sam mengambil alih penerbitan lirik. “Tanpa Allah pas^ hilang arah tuju kehidupan” ujar Sam  mengenai pesanan disebalik lirik lagu yang boleh dikatakan berunsur ketuhanan. Dikeluarkan  di bawah bendera Bunkface Produc^on Sdn Bhd, single ini menandakan satu lagi capaian  pen^ng dalam kerjaya gemilang kumpulan ini.

Peminat boleh menjangka keghairahan dan semangat yang menjadi ciri khas Bunkface dalam  muzik mereka, apabila “Hilang” membawa pendengar dalam perjalanan melalui emosi yang  tulen dan melodi yang memukau.

Untuk maklumat lanjut dan kemas kini, iku^ Bunkface di pla\orm media sosial.

Tentang Bunkface:

Bunkface ialah sebuah band rock Malaysia yang terkenal dengan persembahan bertenaga dan  melodi yang menarik. Sejak penubuhannya, mereka telah mendapat sokongan yang teguh dan  pencapaian yang meluas dengan lagu-lagu hit mereka.

Dengarkan “HILANG” di : hgps://bfan.link/hilang-40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *