Mon. Apr 15th, 2024

Calon Dewan Undangan Negeri (DUN) Paya Jaras yakin mempertahankan kerusi kawasan itu dalam pilihan raya negeri berdasarkan rekod cemerlang Pakatan Harapan (HARAPAN) memerintah Selangor.

Mohd Khairudin Othman yang juga penyandang DUN tersebut berkata, pelbagai inisiatif merangkumi seluruh aspek termasuk pendidikan, sukan dan kesihatan telah dilaksanakan untuk rakyat Selangor.

“Daripada segi persiapan, kita sudah bergerak sebulan lalu dengan mendekati masyarakat. Saya yakin Selangor dapat dikekalkan dengan pemerintahan kerajaan sedia ada termasuk di Paya Jaras.

“Diharap penyokong dapat terus memberikan sokongan supaya dapat kekalkan pembangunan yang dibawa HARAPAN di Selangor,” katanya ditemui selepas penamaan calon di Dewan Kenanga Pejabat Daerah dan Tanah Petaling, Sungai Buloh, Shah Alam di sini hari ini.

Kerusi DUN Paya Jaras menyaksikan pertembungan tiga penjuru bagi pilihan raya negeri 12 Ogos ini antara Mohd Khairudin, Datuk Dr Halim Tamuri(Perikatan Nasional) dan Nurhaslinda Basri( Bebas).

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *