Sat. May 25th, 2024

Petaling Jaya, 1 Disember 2022 – Pada musim kedua program bual bicara Women Talk, perbualan dan perkongsian tentang peristiwa semasa dan isu wanita diteruskan! Episod mingguan Women Talk, yang mengetengahkan teladan wanita berkuasa, masih disiarkan di TV3 pada pukul 5:00 petang. pada hari Sabtu dan distrim secara langsung dalam HD di www.tonton.com. saya.

Dihoskan oleh Deborah Henry dan Zoraya Vadillo, program 13 episod ini menampilkan perbualan menarik yang berkaitan dengan kehidupan seharian seorang wanita dan sudah pun tiba di pertengahan program. Antara tema menarik yang telah dikupas di Women Talk musim kedua adalah Breaking The Glass Ceiling bersama Ir. Sharifah Azlina Raja Kamal Pasmah, Ketua Pegawai Eksekutif HSS Engineering Sdn Bhd dan Lt Kol Patricia Yapp, Juruterbang Jet Pejuang, The Art of Co-parenting: Balancing It Right bersama Kim Raymond, usahawan serta pempengaruh fesyen dan Yuri Tiru Pillai Schneider, penulis untuk buku kanak-kanak ‘Two Homes One Family’, dan Are We Our Own Biggest Competitors bersama Raja Jesrina Azlina Raja Arshad, usahawan dan Ketua Pegawai Eksekutif serta pengasas bersama PurelyB, dan Zubaida Nila, artis visual VFX dan finalis Epic Games UE5. 

Nantikan acara menarik khas sempena memperkasakan wanita dalam perbincangan topik-topik penting di ‘Brunch with Women Talk’ yang bakal berlangsung pada 10 Disember 2022 di M Resort & Hotel, Kuala Lumpur seawal 9.00 pagi. Acara ‘Brunch with Women talk’ ini juga menampilkan barisan panelis istimewa yang terdiri daripada Datuk Prof. Dr. Adeeba Kamarulzaman, Pengerusi Yayasan Aids Malaysia, Christy Ng, Ketua Pegawai Eksekutif Christy Ng Sdn. Bhd., Jaclyn Victor, Penyanyi dan Nandini Balakrishnan, Ketua Unit Video SAYS. Topik penting yang akan dibincangkan di acara tersebut termasuk Pasca Pandemik: Pandangan Baharu, Hargai Diri, Bertahan Di Dunia Didominasi Lelaki, Kesejahteraan dan Kesihatan Mental. 

Jangan terlepas untuk mendaftar bagi acara ‘Brunch with Women Talk’ di www.xtra.com.my/wtbrunch dan berbicara dengan ikon-ikon wanita hebat yang akan terus memberi inspirasi. 

Sidang produksi Women Talk diketuai oleh Puan Shahila Shah sebagai ketua penerbitan manakala Datin Elaine Daly dan Said Thani sebagai penerbit serta menampilkan Deborah Henry dan Zoraya Vadillo sebagai hos. 

Program bual bicara Women Talk juga boleh distrim langsung secara HD di www.tonton.com.my dan saluran rasmi TV3 di YouTube. Untuk maklumat lanjut dan perkembangan terkini tentang program TV3, layari www.xtra.com.my dan ikuti laman media sosial rasmi Facebook, Instagram & Twitter di @TV3Malaysia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *