Mon. Apr 15th, 2024

Mforce Bike Holdings Sdn. Bhd., pengedar eksklusif jenama QJMOTOR di Malaysia, telah membuat kejutan besar dengan pelancaran model 600cc yang dikenali sebagai SRK600RC. Model ini tampil dengan prestasi yang ditingkatkan dan rekaan yang memikat hati, menjadikannya pilihan utama bagi peminat motosikal di seluruh negara. QJMOTOR Malaysia menawarkan model terbaru ini dengan harga bermula dari RM39,888.00, tanpa termasuk insurans dan cukai jalan, serta hadir dalam dua pilihan warna yang menarik; Hitam atau Biru.

Bagi model SRK600RC, ia dipadankan dengan enjin empat silinder, dengan 16 injap dan sistem DOHC. Sifat penyejukan cecair enjin memastikan pengurusan haba optimum untuk prestasi yang konsisten dan cekap merentasi pelbagai keadaan. Menunjukkan kehebatannya, kuasa maksimum SRK 600 RC mencapai 60.0kW pada 11,000rpm adalah bukti keupayaannya untuk melancarkan pecutan yang menakjubkan. Tork maksimum untuk model ini adalah 51.0Nm pada 10,500rpm, memastikan kekuatan yang memuaskan, menjadikan setiap lilitan pendikit pengalaman yang dinamik bagi model ini.

Sistem klacnya ialah Klac Basah Berbilang Plat Manual (ASC), memberikan kawalan yang tepat ke atas penglibatan dan pengasingan gear. QJMOTOR SRK600RC ini memiliki transmisi 6-kelajuan secara manual. Dengan berat 225kg, reka bentuk SRK600RC mengimbangi ketangkasan dengan kestabilan yang menyumbang kepada kecekapannya di jalan raya sesuai dengan berat model itu sendiri. Bagisistem brek pula, model bertubuh gah ini dilengkapi dengan Sistem Brek Anti-kunci (ABS) yang menghalang roda daripada terkunci semasa brek keras atau mengejut. Ciri ini membantu meningkatkan prestasi brek keseluruhan dan kestabilan semasa brek.

Model ini mempunyai ciri dan keunikannya yang tersendiri yang sudah pasti memberi pilihan luar biasa kepada peminat motosikal dunia. Mengikut kesesuaian model dan reka bentuknya, model ini dilengkapi dengan spesifikasi enjin yang mengagumkan, pengendalian responsif dan reka bentuk yang direka dengan baik serta menjanjikan perjalanan yang menggembirakan bagi penggemar motosikal dengan penampilannya yang mengagumkan. Model yang dilancarkan ini boleh didapatkan di mana-mana pengedar sah QJMOTOR di Malaysia.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *