Fri. May 24th, 2024

Semua orang menginginkan untuk tinggal di rumah dengan perabot yang unik. Walau bagaimanapun, menangani kesukaran ekonomi serta kekurangan pengetahuan reka bentuk kerap menjadikan ideal ini sukar dicapai. Rumah Artis mencipta pakej yang sangat berharga kerana mereka melihat ini sebagai peluang perniagaan serta peluang untuk membantu golongan ini memperoleh rumah idaman mereka.

Selain menyediakan perkhidmatan perunding hiasan dalaman, di Rumah Artis juga pelanggan turut boleh mendapatkan barangan hiasan rumah dengan harga yang cukup berpatutan dan berkualiti serendah RM1 Ringgit.

Sebagai pemilik Rumah Artis dan jurucakap, pelakon dan usahawan Putra Amaris menjelaskan idea perniagaan ini hadir melalui minat yang mendalam terhadap bidang dekorasi. Tambahnya menjadi impianya suatu hari nanti juga, agar Rumah Artis menjadi lokasi pusat sehenti bagi mereka yang ingin mendekorasi kediaman mahupun apa juga ruang pilihan.

“Di sini bukan sahaja perabot, tetapi kami juga menyediakan perkhidmatan perunding hiasan dalaman yang akan mengetengahkan Azirun Ramly. Saya yakin dengan latar belakang Azirun sebagai pereka fesyen sebelum ini mampu memberi kepuasan kepada pelanggan yang datang ke Rumah Artis.

“Paling penting apa yang ingin saya sampaikan di sini, Rumah Artis adalah lokasi ideal bagi mereka yang ingin mendapatkan idea mahupun produk perhiasan rumah dengan harga yang murah selain menepati citarasa.

“Sebagai anak seni saya juga tahu akan kesulitan yang dihadapi produksi kita dalam mendapatkan pelbagai produk perhiasan untuk menjayakan penggambaran. Di Rumah Artis juga kami turut menyediakan perkhidmatan menyewa barangan dekorasi termasuk menjadikan lokasi ini sebagai set.” Katanya.

Tambah Amaris dalam memastikan perniagaan ini mendapat tempat di hati penggemar hiasan dalaman dia juga dalam perancangan untuk membuka lebih banyak cawangan Rumah Artis dalam tempoh beberapa bulan akan datang.

“Memang menjadi harapan saya agar jenama Rumah Artis ini akan menjadi pilihan penggemar dekorasi dalaman. Sebab itu kami juga dalam perancangan untuk membuka lebih banyak cawangan kelak.

“Di sini saya juga ingin meminta perunding hiasan dalaman yang ingin bernaung bersama kami untuk terus ke Rumah Artis. Memang kami memerlukan lebih ramai perunding hiasan dalaman yang mempunyai idea yang lebih berani,” katanya lagi.

Sementara itu bagi Azirun pula kesempatan untuk bergelar perunding hiasan dalaman di Rumah Artis, memberi ruang untuk dirinya berkarya. Walaupun bergelar pereka fesyen Ketika ini, namun dia yakin untuk mencurahkan idea yang menarik dalam memberi kepuasan setiap pelanggan Rumah Artis.

“Sesuai dengan slogan Rumah Artis yang menyediakan dekorasi mewah pada harga berpatutan, saya bertanggungjawab untuk membantu pelanggan untuk mencapai impian mereka dalam mendiami rumah dengan dekorasi pilihan. Kita tahu ada ramai yang skeptikal dengan perunding hiasan dalaman yang pada mereka akan mengambil kesempatan ketika mengenakan bayaran.

“Tetapi di sini kami menyediakan perkhidmatan yang memberi focus kepada kemampuan pelanggan. Bukan itu sahaja, pelanggan boleh mendapatkan produk dekorasi rumah dengan harga yang mampu nilik dari sebesar besar perabot sehingga sekecil kecil produk antaranya lampu meja. Jadi saya menyeru kepada mereka yang mungkin sedang mencari idea ataupun memerlukan bantuan dari segi nasihat boleh ke Rumah Artis, untuk mendapatkan bantuan dekorasi,”katanya.

Bagi mereka yang ingin melawat ruang pameran Rumah Artis boleh ke Rumah Artis, 3, Jalan Cumarasami, Taman Kaya, Sentul, 51100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *