Sat. May 25th, 2024

Untuk semua penggemar podcast audio, musim ketiga “Confession Bilik Gelap” daripada Podcast SHOK, yang menampilkan anak muda tempatan dari semua lapisan masyarakat dan tokoh negara yang terkenal, kini boleh diakses. Rancangan televisyen ini menggambarkan jatuh bangun kehidupan, yang menjadi motivasi kepada rakyat Malaysia. Musim ketiga “Confession Bilik Gelap” kini disiarkan melalui aplikasi dan tapak web rasmi SYOK.

Musim baharu ‘Confession Bilik Gelap’ mengetengahkan kisah jatuh bangun, ujian hidup, takdir tidak dijangka serta kecekalan dan kebangkitan yang diharungi oleh insan-insan hebat termasuk ahli politik disegani, suri mantan Perdana Menteri, pelantun irama dangdut Malaysia, pejuang anak autistik dan ramai lagi. Perkongsian santai dan bermanfaat ini dihoskan oleh Rosie Haslinda Nasir, penulis buku dan novel tempatan.

Para peminat ‘Confession Bilik Gelap’ boleh strim dan menantikan episod-episod dalam musim ketiga ini, termasuk:

  • Episod 1: Syed Saddiq – Antara Khianat Dan Suri Hari Yang Dia Cari
  • Episod 2: Ifa Raziah – Dari Flat Pekeliling, Mogul Perniagaan Dan Manusia Yang Menikam
  • Episod 3: Iman Wan Tuck Meng – Jihad Seorang Ayah Mengasuh Anak Autistik
  • Episod 4: Ahirine Ahirudin – Wanita dan Dunia Lasak

Nantikan episod-episod baharu siri SYOK podcast ini yang akan disediakan pada setiap Isnin, bermula jam 10 pagi menerusi aplikasi dan di laman rasmi SYOK. Para peminat boleh menantikan episod selanjutnya pada minggu-minggu berikutnya.

Untuk maklumat lanjut tentang siri SYOK Podcast ‘Confession Bilik Gelap’ Musim Ketiga, layari bm.syok.my/podcast atau muat turun aplikasi SYOK.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *