Fri. May 24th, 2024

Apabila beberapa pemuzik dan band tempatan popular yang popular dengan orang ramai membuat persembahan di pentas yang sama, huru-hara berlaku.

Selain itu, pandemik COVID 19 yang telah melanda dunia telah menghalang tontonan langsung persembahan “gila” mereka untuk tempoh yang agak lama.

Hari ini, salah satu “rumah” yang menguruskan acara seperti masakan, kereta, fesyen dan festival kecantikan turut membawa persembahan artis untuk menyemarakkan industri hiburan, sama seperti banyak penganjur yang berani mengatur semula pelbagai acara hiburan.

Tahun ini, Havoc Event & Management Sdn Bhd (HAVOC), juga dikenali sebagai Pesta Makanan Havoc, mahu menghormati kejiranan dengan acara yang menyeronokkan yang sudah pasti akan “pecah” acuan.

Tengok barisan artis. Acara seperti festival ini akan berlangsung di banyak tempat sebagai sebahagian daripada program yang dipanggil Havoc Midnight Concert.

Pada 18 Julai di Teater Asia di Gombak, Tun Syed Yahya Syed Othman, Pengarah Kanan Perancangan Strategik Pelancongan Malaysia, akan hadir untuk memulakan Festival Havoc secara rasmi, yang memasuki tahun keenam.

Barisan penghibur termasuk Kugiran Masdo, Noh Salleh, Tingkat 88, Zynakal, Yonnyboi, dan KClique akan merobohkan venue sulung pada 3 dan 4 September 2022, di Dataran Karnival di Shah Alam, Selangor.

Dari jam 10 pagi hingga 12 malam, peminat boleh menyaksikan persembahan pemuzik kegemaran mereka dengan tiket bermula pada harga RM69 untuk Early Bird di Zon Biasa, RM109 untuk Early Bird di Zon Rock, RM199 untuk Combo Rock Zon, dan RM120 untuk Combo Normal Zone.

Semua tiket boleh dibeli di www.ticket2u.com.

Konsert Havoc Midnight dengan barisan penghibur yang sama akan menemui anda di MITC Melaka pada 4, 5 dan 6 November 2022 jika anda terlepas persembahan di Shah Alam pada 3 dan 4 September.

Pesta Havoc di Johor Bahru juga akan berakhir dengan barisan pemuzik ini, yang cukup berkaliber dan mempunyai pelbagai peminat.

Lebih mendebarkan, Konsert Havoc Midnight akan berlangsung pada 30 dan 31 Disember, dua malam terakhir sebelum 2023 menyambut dunia, untuk meraikan permulaan tahun baharu pada 1 Januari 2023.

Konsert Havoc Midnight akan diadakan di Padang B Plaza Angsana di Johor Bahru di bahagian selatan negeri ini!

“Ini akan menjadi sebuah festival muzik yang tidak akan dilupakan bukan sahaja oleh peminat-peminat  industri muzik tempatan.

“Bayangkan dari genre muzik Masdo sehingga hip hop dan rap mantap KClique sehingga dendangan legenda kita, Noh Hujan, semuanya akan anda perolehi pada satu malam.

“Jadi jangan sampai terlepas kerana ada tiga venue yang menanti anda untuk dihiburkan!,” ujar Firdaus Nadxaman selaku Ketua Pegawai Eksekutif Havoc Event & Management Sdn Bhd.

Atas sebab ini, kami diminta sekali lagi untuk membuat keputusan sama ada untuk melawat Padang B Plaza Angsana, Johor Bahru, Shah Alam, Selangor, atau MITC!

Juga perlu diingat bahawa www.ticket2u.com adalah satu-satunya tempat untuk mendapatkan tiket pada harga yang dipilih.

Jangan risau; Selain hiburan, akan turut diadakan pesta makanan dan jualan lain yang mendapat perhatian dan sokongan daripada Cuti Cuti Malaysia dan Tourism Malaysia sejak acara ini ditubuhkan pada 2019.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *