KONSERT TERBUAI PILU BERSAMA KEISYA LEVRONKA DI ZEPP KUALA LUMPUR 2023

Akan berlangsung konsert bersama Keisya Levronka pada 28 Oktober ini bertempat di Zepp, Kuala Lumpur, gadis yang memilik suara merdu yang berasal dari Malang.

Bersedia untuk mengembara dalam perjalanan beremosi apabila penyanyi-penulis lagu hebat, Keisya Levronka, menjejak pentas untuk satu malam dengan melodi yang bersuara merdu, syahdu, dan penuh sentimental. Konsert ini akan menjadi pengalaman yang mengasyikkan, menggabungkan visual yang direka khas buat Konsert ini, susunan muzik, reka bentuk pakaian dan kesenian Keisya yang luar biasa untuk mencipta acara yang benar-benar tidak dapat dilupakan.

Keisya Levronka telah menawan hati di seluruh dunia dengan suara bersuara merdu dan beremosinya, dan kini, dia membawa bakatnya yang memukau hanya untuk satu malam. Dikenali dengan kebolehannya menyampaikan emosi sejati melalui muziknya, persembahan Keisya dijangka akan menggugah perasaan penonton.

Konsert ini akan menampilkan perjalanan hidup Keisya yang penuh liku dan cabaran, disempurnakan melalui lagu yang menggerakkan hati, setiap satu disampaikan dengan gaya penuh perasaan yang menjadi ciri khasnya. Dari balada berkuasa hingga lagu-lagu cinta yang lembut, himpunannya merangkumi pelbagai emosi manusia, menjadikan malam itu benar-benar satu dalam sejuta.

Penonton boleh mengharapkan intipati impian Keisya di mana beliau impikan untuk berkongsi kisah hidupnya dengan niat yang mulia; iaitu mengharap untuk setiap peminatnya yang hadir Terbuai Pilu melalui hidup yang indah, walaupun apa jua yang berlaku.

Nantikan juga konsep menakjubkan oleh Keisya sendiri menampilkan senarai set yang direka dengan teliti, menggabungkan lagu-lagu Keisya yang banyak memberi inspirasi yang melengkapi kedalaman emosi dalam muzik di mana Keisya akan mempersembahkan insan-insan dan kisah yang  dilalui sepanjang dalam hidup beliau.

Jangan lepaskan peluang ini untuk menyaksikan persembahan Keisya Levronka yang menggamit jiwa. Tiket kini boleh didapati di https://mydeteksi.ubertickets.asia/ dan sedang dijual dengan cepat. Pastikan tempat anda untuk malam yang dijanjikan penuh keajaiban di Terbuai Pilu bersama Keisya Levronka.

NAMA ACARA : TERBUAI PILU BERSAMA KEISYA LEVRONKA

TARIKH/ MASA: 28 OKTOBER 2023 6PM UNTIL MIDNIGHT.

TEMPAT : ZEPP, KUALA LUMPUR

HARGA TIKET : RM248 (STANDING FRONT ROW)

RM188 (STANDING)

RM298 (SEATING VIP)

RM198 (SEATING NORMAL)

RM598 (MEET & GREET PER PAX)

DISCOUNT 1 VVIP BOX (8 PAX) RM 4,188

MINIMUM AGE REQUIREMENT : 13+ KEATAS

OPENING ACT : AISHA RETNO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *