Sat. May 25th, 2024

Pasaran telefon pintar sedang mengalami tahap persaingan yang semakin meningkat. Inovasi dalam pengalaman pelanggan dan perkhidmatan pelanggan adalah sama pentingnya dengan inovasi dalam produk dan teknologi. Pelanggan mendapat manfaat daripada perjalanan dan pengalaman pelanggan yang lebih baik sebagai hasilnya, dan persepsi mereka terhadap jenama kekal positif. Sebuah organisasi mungkin mengekalkan pelanggan yang setia sambil juga mempertahankan reputasi yang kukuh untuk jenama dengan meningkatkan pengalaman pelanggan.

Tiga klip video daripada pengguna tulen di pelbagai negara telah dikeluarkan oleh OPPO pada bulan Jun dan Julai tahun ini, dan video tersebut diterima baik oleh pengguna. Together We Create, video pertama, menggambarkan pengalaman warga emas belajar menggunakan telefon pintar dengan bantuan wakil perkhidmatan, manakala A Chance Meeting, video kedua, menceritakan kisah seorang pembaikan yang membantu pemandu Uber dalam mencari dan menyelesaikan GPS isu semasa masih bersedia, di dalam keretanya. Video terakhir, bertajuk Reunion, menunjukkan cara wakil sokongan OPPO memberikan telefon pengguna kembali apabila mereka mengalami keadaan luar biasa. Video tersebut menunjukkan cara OPPO berinteraksi dengan penggunanya dengan menyelesaikan masalah dan pertanyaan mereka.

Setiap cerita telah menunjukkan bagaimana etos perkhidmatan OPPO, “Care & Reach,” cuba terus mengurangkan halangan antara pengguna dan barangan OPPO dengan memberikan pengguna arahan “Cara-cara” yang mudah dan kemudahan yang disertakan dengan teknologi canggih.

Selain itu, OPPO mengadakan acara luar talian “Perfect Companion in June” di Malaysia, Filipina, Pakistan, Mesir, Tunisia dan negara serta wilayah lain. Acara ini menggesa pengguna untuk membawa ibu bapa mereka yang sudah tua ke Pusat Servis OPPO supaya mereka dapat menjawab soalan mereka tentang penggunaan telefon bimbit atau memahami sepenuhnya ciri peranti baharu.

Selain itu, pelajar mungkin memutuskan untuk pergi bersama ibu bapa mereka untuk mengemas kini perisian pada alat dan menerima penyelenggaraan percuma pada peranti mereka sendiri. Matlamat promosi selama sebulan itu adalah untuk menggalakkan orang ramai memberi lebih perhatian dan syarikat kepada ibu bapa mereka yang sudah tua dengan menjadikan pengalaman alat mereka lebih baik. Dengan bantuan pasukan perkhidmatan OPPO, ramai ibu bapa yang lebih tua dapat menggunakan telefon pintar mereka dengan lebih berkesan dan mengetahui tentang pelbagai fungsi telefon yang berguna dan lucu pada acara ini.

Usaha ini telah menunjukkan betapa berdedikasinya OPPO untuk menawarkan perkhidmatan yang bertimbang rasa dan pengalaman pengguna yang tidak menyusahkan, di samping membolehkan warga emas mengurus peranti mereka kerana mereka juga celik teknologi. Melalui program-program ini, OPPO berdedikasi untuk memastikan pengguna menerima perkhidmatan terbaik yang mungkin daripada Produk OPPO mereka.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *